Insperio
skapar struktur av det komplexa

Insperio är ett passionerat specialistbolag med fokus på tjänstedesign, processer och samverkansmodeller. Våra konsulter har alla lång erfarenhet från många olika sammanhang och hög specialistkompetens inom Service Management, ITIL och Förvaltningsstyrning.

float

Validera era SLA:er!

Få kontroll på era IT-kostnader och säkerställ värde för verksamheten och slutkunderna. Vi hjälper er att nå resultat genom att förenkla ert sätt att arbeta och fokusera er kraft på det som skapar värde för era kunder.

Mer info

tjänstedesign

Innovera er tjänstedesign!

Med hjälp av vår unika metod för tjänstedesign hjälper vi er att definiera allt från en specifik tjänsteleverans till er hela tjänsteportfölj. Nyckeln till framgång ligger i att båda sidorna i en tjänsteleverans förstår varandras behov samt utmaningar. Vad driver IT-kostnader och vad möjliggör affärer.

Mer info

 

cube

Design // Code

Med hjälp av en ny patenterad metod utvecklad av en av författarna av ITIL v3 kan vi snabbt och enkelt utveckla era tjänster. Med DESIGN // CODE arbetar vi metodiskt igenom ett antal förutbestämda perspektiv och använder ett logiskt mönster som möjliggör snabb progress och garanterat resultat.
mer info

Kontakta oss